Категории Информация
Кассы Добавить событие
TAYANNA
01 декабря 2018

TAYANNA

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Feride Plaza
г. Винница, ул. Пирогова, 23А

О событии

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ TAYANNA?

  1. Ніжна і чуттєва співачка представить альбом «Тримай мене».
  2. Ви почуєте пісні-одкровення про найголовніше і найважливіше почуття — кохання.
  3. Насичений емоціями вечір надовго залишиться в пам’яті.

TAYANNA — українська співачка, автор, композитор. 2017 став для неї найуспішнішим в кар’єрі. Альбом «Тримай мене» був названий музичними критиками «найкращим українським релізом року», а лід-сингл «Шкода» став хітом осені і приніс співачці нагороду «Найкраща жіноча пісня» за версією радіостанції «Країна ФМ».

2017 рік ознаменувався безперечною перемогою TAYANNA на престижної музичної премії M1 Music Awards, де вона отримала звання «Прорив року». У лютому 2018 року зі запальним треком «Леля» стала срібним призером Національного відбору на конкурс «Євробачення». У травні місяці цього року TAYANNA стала дворазовою володаркою премії «Золота Жар-птиця» в номінаціях «Співачка року» та «Кліп року».

Унікальний голос співачки привів її в міжнародний проект The Great Gatsbу, в якому вона виконала головну вокальну партію Immortal feeling. Аншлагових покази вистави пройшли в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та Казахстані.

Нагадаємо, 2016 рік став переломним в кар’єрі співачки: TAYANNA розпочала співпрацю з самим титулованим українським режисером і продюсером Аланом Бадоєвим. Першим результатом їх роботи став вихід EP «TAYANNA. Портрети «. До нього увійшло п’ять треків, кожен з яких був екранізований Бадоєвим. Будучи досвідченим вокалісткою, TAYANNA також виступає автором і композитором власних пісень.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код