Категорії Інформація
Каси Додати подію
Борис Гребенщиков
20 лютого 2021

Борис Гребенщиков

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр ім. М.К.Садовського
м. Вінниця, вул. Театральна, 13

Про подію

Борис Гребенщиков у Вінниці!

20 лютого 2021 року в Українському музично-драматичному театрі відбудеться концерт Бориса  Гребенщикова у Вінниці! Незмінний лідер гурту “Акваріум” підготував для мешканців та гостей міста нову програму “Двері трави”. Історія цієї пісні така: колись, ще зовсім молодий БГ, написав новий текст і зрозумів, що цей твір принципово іншого рівня. Проте зіграти її як слід вдалося лиш через 45 років! У 2017 році пісня “Двері Трави” вийшла у зовсім нову аранжуванні і дала назву цілій концертній програмі.

Концертна програма “Двері Трави”

За час існування гурту ми бачили БГ різним. “Акваріум” пробував себе у рок-н-ролі, в ліричних баладах,  сонячному реггі та в музичних експериментах. І досі Борис Борисович і його команда не припиняють творчі пошуки і знаходять нові потрібні слова і ноти. Попри довгу історію, “Акваріум” не втрачає своєї актуальності та гостро реагує в своїх піснях на виклики сьогодення. Вони збирають повні зали, але  ніколи не зраджують собі заради кон'юнктури.

Щоб потрапити на концерт Бориса  Гребенщикова у Вінниці, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 590 до 1190 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Вінниці? На концерт Бориса  Гребенщикова!

  1. Нова програма
  2. Легендарний музикант
  3. Неповторна атмосфера

Борис Гребенщиков пісні:

  • Вон Вавилон
  • Баста Раста
  • Пришёл пить воду
  • Поутру
  • Поезд В Огне
  • Вечное Возвращение
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код