Категорії Інформація
Каси Додати подію
25 лютого 2022

Дмитро Романов

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Офіцерів
м. Вінниця, пл Перемоги, 1

Про подію

Дмитро Романов у Вінниці!

Увага!

Подія відбудеться згідно з введеними в Україні карантинними нормами та рекомендаціями МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Організатор події просить взяти до уваги, що в деяких «зонах» необхідно мати сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19, або негативний ПЛР-експрес-тест з виявлення антигену Sars-Cov-2.

25 лютого 2022 року у Будинку офіцерів відбудеться стендап популярного коміка Дмитра Романова у Вінниці з новою програмою SELFMADE! 15 років – далеко не умовний термін, особливо якщо ти провів їх у гуморі. За цей час можна стати злим та цинічним. Але Дмитро Романов, як хороший  єврейський хлопчик із Одеси, залишився вірним собі. У нього завжди все дотепно, ввічливо, інтелігентно.

Stand Up концерт "SELFMADE"

Комік не висміює оточуючих. Для цього є він сам. І самоіронія у Дмитра Романова, безумовно, найвищого гатунку. Проте комік така сама людина, як і ми з вами. Тому його їдкі зауваження точно потрапляють у ціль. Наприклад, хто з нас не любить халяву? Романов – дуже любить. І говорить про це відкрито та смішно.

Цього вечора Дмитро без купюр розповість про те, як зробив сам  себе на своїй ниві, і як він дивиться на життя під потрібним кутом. Адже особливий погляд – головна зброя успішного стендапера. І там, де інші бачать повний провал, він бачить безліч тем для дотепних жартів.

І це точно працює. Бо виступи стендапера просто розривають на цитати. Поспішайте почути гарячі історії в авторському виконанні! Гарантовано смішно, тепло та без грубості!

Щоб потрапити на концерт Дмитра Романова у Вінниці, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів у афіші Вінниці шукайте на нашому сайті. 

Куди піти у Вінниці? На Stand Up Дмитра Романова!

  1. Смішно, але не грубо
  2. Дотепно і не цинічно
  3. Тепло та весело
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код