Категорії Інформація
Каси Додати подію
DOROFEEVA
27 лютого 2023

DOROFEEVA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр ім. М.К.Садовського
м. Вінниця, вул. Театральна, 13

Про подію

DOROFEEVA з програмою «Сенси» у Вінниці

Українська співачка почала новий 2023 рік з благодійного туру, де вона співатиме свої пісні у новій програмі «Сенси». 27 лютого Надю Дорофєєву зустрічає Вінниця і якщо ви там, то вже час купувати квитки на подію.

Куди приходити послухати Надю? У Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр ім. М.К.Садовського. Саме тут вона відіграє свій благодійний концерт, метою якого є збір коштів на відбудову житла, яке зруйнували російські окупанти.

Та це не єдина подія, яка відбудеться у драматичному театрі Вінниці. І якщо ви хочете зробити своє життя більш насиченим, запрошуємо переглянути афішу.

Про музичну програму «Сенси»

Мотив кожної людини жити – це сенси. Саме вони ладні давати нам надію та сили робити те що потрібно. Коли вони втрачаються, жити важко. Тому DOROFEEVA цей тур Україною присвячує їм. Адже в тяжкий час війни сенс життя потрібен кожному.

Та хай він в кожного свій, але пісня може бути єдиною. Вона також може надихати та мотивувати. І якщо раптом у вас немає сенсу, пісні Наді змусять вам замислитися й ви обов’язково знайдете те для чого вам потрібно жити, творити, любити, дихати.  

Приходьте на концерт та почуйте як DOROFEEVA співає «Думи», «Крапають», «Охололо», «У твоїй душі» та багато інших хітів!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код