Категорії Інформація
Каси Додати подію
Comic Con Ukraine 2022
21 - 22 вересня 2019

Comic Con Ukraine 2022

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ФЕСТИВАЛІ»

Арт-завод Платформа
м. Київ, вул. Біломорська, 1

Про подію

Comic Con Ukraine 2022 у Києві!

3 та 4 вересня 2022 року на арт-заводі “Платформа” пройде головна подія для супергероїв та всіх любителів поп-культури – традиційний щорічний фестиваль Comic Con Ukraine у Києві. Цього року на вас чекають деякі нововведення, всі вони продумані так, щоб з урахуванням досвіду попереднього року зробити захід ще яскравішим, ще цікавішим, ще комфортнішим. У 2021 році нам здавалося, що ми разом з усіма вами зробили щось неймовірне та запустили приголомшливий фестиваль, який люблять та цінують однодумці з усього світу. Навіть кількість гостей була вражаючою - прийшло понад 40 тисяч людей. І це у неймовірно важкий для будь-яких масових заходів час.

Фестиваль популярної культури

Ми дуже цінуємо унікальний простір арт-заводу “Платформа”, який дуже вдало підходить для такого розважального формату та грандіозного масштабу. Проте ми чітко усвідомлюємо, що цей простір не позбавлений недоліків, про які ми вирішили ще уважніше подбати цього року.

Окрім всіх нововведень на вас чекає море розваг, зустрічей, стендів та всіляких активностей, про які ми розповімо докладніше ближче до дати події. Точно будуть виступи зіркових гостей, косплеєрів, ігрові турніри, величезний тематичний маркет, концерти музичних гуртів, десятки фотозон і все, без чого не може існувати Comic Con Ukraine!

Захід проводиться з дотриманням усіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на дивовижний тематичний фестиваль Comic Con Ukraine 2022, купуйте квитки заздалегідь у нас на сайті та в касах міста. Ще більше розважальних заходів у афіші Києва дивіться на сторінках сайту Контрамарки.

Куди піти з друзями повеселитися і чудово розважитися у Києві? На наш неймовірний Comic Con Ukraine 2022!

  1. Топовий тематичний фестиваль
  2. Зіркові гості, косплеї, турніри
  3. Дивовижна атмосфера локацій

Ось що ми зробимо для Comic Con Ukraine 2022:

  • Обмежимо кількість квитків. Їх буде рівно 40 000 (трохи менше, ніж було відвідувачів у 2021). У разі солдауту придбати квитки буде неможливо навіть у день заходу;
  • Розширимо територію фестивалю за рахунок додаткових локацій та відкриємо додаткові варіанти проходу майданчиком;
  • Зробимо додаткові вхід та вихід у бік м. Чернігівська;
  • Переробимо центральний вхід, щоб збільшити його пропускну здатність;
  • Додамо точки фудкорту, бари та вбиральні;
  • Збільшимо кількість преміальних білетів;
  • Додамо новий VIP-квиток, який буде давати всі переваги преміального квитка + даватиме доступ до всіх фото- та автограф-сесій без черг + дозволить потрапити на територію фестивалю раніше.
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код