Категорії Інформація
Каси Додати подію
KVITKA
03 червня 2021

KVITKA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Вінницький обласний академічний український музично-драматичний театр ім. М.К.Садовського
м. Вінниця, вул. Театральна, 13

Про подію

“KVITKA” у Вінниці!

У Вінницькому обласному музично-драматичному театрі відбудеться вистава “КVITKA”, присвячена життю видатної співачки українського походження Квітці Цісик, яка народилася у США. Ця історія сповнена прекрасними піснями, силою кохання і нестримною жагою до життя. Батьки співачки емігрували до Америки після Другої світової війни, проте ніколи не втрачали зв'язок з українською культурою і корінням. Картини української художниці Катерини Білокур  надихнули їх назвати свою доньку Квіткою. Квітка була щаслива у творчості і у коханні. Вона отримала “Оскар”, “Золотий глобус” і “Греммі” за свою пісню You Light Up My Life і не припинила співати навіть коли дізналася про свій страшний діагноз.

Вистава про життя Квітки Цісик

Лікарі прогнозували жінці лише три місяці життя і Квітка не роздумуючи вирішила записати за цей час україномовний альбом, бо вірила, що її пісні коли-небудь почують в Україні. Але попри все, вона прожила ще сім років і навіть народила сина коханому чоловіку, не припиняючи вірити і співати увесь цей час.

Щоб потрапити на виставу “КVITKA” в Вінниці, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 100 до 200 гривень. Ще більше театральних вистав шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Вінниці? На виставу “КVITKA”!

  1. Дізнатися про життя видатної співачки
  2. Послухати чудові пісні
  3. Побачити першу у світі виставу  про Квітку Цісик
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код