Категорії Інформація
Каси Додати подію
"Rock MOZART Le Concert" (Вінниця)
08 червня 2022

"Rock MOZART Le Concert" (Вінниця)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Офіцерів
м. Вінниця, пл Перемоги, 1

Про подію

Rock MOZART Le Concert у Вінниці!

30 листопада 2021 року Будинок Офіцерів запрошує на концертну версію унікальної і абсолютно незабутньої рок-опери Rock MOZART Le Concert в Вінниці. У центрі оповідання музичної постановки - яскрава доля творчого і музичного генія, знаменитого композитора і бунтаря-новатора в історії музики. Так, мова йде про незрівнянного Вольфганга Амадея Моцарта. Повна несподіваних суперечностей біографія істинної за своїми поглядами на творчість "рок-зірки" розкриється перед нами мовою рок-композицій у виконанні семи бездоганних солістів, яких буде супроводжувати рок-група, хор і симфонічний оркестр.

Небажання дотримуватися актуальних  на той час музичних стандартів,  вміння створювати власні шедеври за рамками традиційних форм - все це виділяло Моцарта вже в юності. Однак не зустрічало готовності до розуміння як в суспільстві, так і з боку власного батька, який теж займався творчістю і грав на скрипці. Перше кохання композитора Алоізія Вебер якось прохолодно поставилася до уваги майбутньої знаменитості. На загальний подив, в результаті все вилилося в щасливий шлюб з її сестрою Констанцією. Особливої уваги варті відносини генія з рідною сестрою Нанерль і оточені  чутками - з Сальєрі.

Концертна версія опери в стилі рок

Нас чекає масштабне театралізоване музичне шоу з детально відпрацьованою сценографією, яскравими стилізованими костюмами артистів, відмінним сучасним освітленням та захоплюючою розповіддю. Всього в цій видовищній  постановці в жанрі рок-опери беруть участь більше сотні талановитих музикантів і виконавців. Повороти долі великого композитора відображені в майже трьох десятках чудових хітів знаменитої опери, які для глядачів виконують семеро зіркових солістів французькою мовою.

Світова прем'єра оригінальної опери MOZART L'Opera Rock пройшла з неймовірним успіхом в Парижі, де публіка знає толк в видовищах. Так подальша доля музичної вистави була вирішена в усьому світі. Більш того, постановка стала першим в історії мюзиклом, який був записаний із застосуванням нових технологій в форматі 3D, що також допомогло його популярності. І не тільки деталі фатальної долі та творчого шляху маестро так зацікавили глядачів опери, сама постановка L'Opera Rock пронизана головною пристрастю в житті композитора - музикою.

Щоб потрапити на Rock MOZART Le Concert в Вінниці, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше музичних вистав і яскравих концертів в афіші Вінниці шукайте на порталі Контрамарка.

Яку сучасну постановку не  можна пропустити у Вінниці? Знамениту рок-оперу Rock MOZART Le Concert!

  1. Доля і творчий шлях музичного генія
  2. Масштабна вистава і грандіозне шоу
  3. Більше сотні блискучих артистів на одній сцені
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код