Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сухішвілі (Вінниця) sold out
03 березня 2022

Сухішвілі (Вінниця)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Будинок Офіцерів
м. Вінниця, пл Перемоги, 1

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

«Сухішвілі» в Вінниці!

3 березня 2022 року у Будинку офіцерів відбудеться концерт Національного балету Грузії “Сухішвілі” у Вінниці! Вас зачарує справжній вихор на сцені і “Восьме диво світу”, саме таке почесне звання отримали танцівники балету за свій унікальний талант.

Усіх глядачів цього вечора чекає неймовірне шоу світового рівня і атмосфера грузинського свята. 100 танцівників вийдуть на сцену у живому супроводі оркестру і рідкісних музичних інструментів. Спеціально для цього шоу було створено 2500 ексклюзивних костюмів.

Недарма колективу влаштовували гучні овації у провідних залах, включаючи відомий театр La Scala. Точність рухів і майстерна техніка танцівників “Сухішвілі” полонили мільйони прихильників в усьому світі. Адже їх танець нехтує усіма законами гравітації!

Шоу Національного балету Грузії

Секрет неймовірного шоу, яке не має аналогів, полягає у тому, що вже три покоління поспіль колективом керує одна династія, яка передає у спадок свій досвід та традиції, сімейні і національні. Це величезний вклад у збереження і розвиток культури грузинського танцю, який по праву став світовим феноменом і надбанням.

Балет “Сухішвілі” неодноразово ставав героєм документальних фільмів та книг, адже це мистецтво значно впливає на світову моду і викликає щирий захват. Запрошуємо вас особисто доторкнутись до магічної сили рухів та відчути усю силу грузинської енергетики національного танцю.

Щоб потрапити на концерт грузинського балету “Сухішвілі” у Вінниці, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Вінниці шукайте у нас на сайті.

Де побачити майстерні грузинські танці у Вінниці? На концерті Національного балету “Сухішвілі”!

  1. Неймовірна майстерність та сила танцю
  2. Масштабне шоу світового рівня
  3. Досвід трьох поколінь
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код