Категорії Інформація
Каси Додати подію
Концерт Солоха (Калинівка)
18 липня 2021

Концерт Солоха (Калинівка)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Калинівський будинок культури
вул. Дзержинського, 22, м. Калинівка

Про подію

СолоХа в Калинівці!

23 червня 2021 року в Калинівському міському будинку культури відбудеться концерт СолоХа в Калинівці! Яскрава та самобутня артистка виступить у рамках туру “Ваша мати їде гуляти”! Ніжна, грайлива, приваблива та талановита українська жінка має бути саме такою! СолоХа винахідниця власного жанру Pop-Punk-Folk . Тому відомі українські пісні в репертуарі співачки набувають зовсім нового звучання, а авторські композиції викликають справжній вихор емоцій. Тим більше, що наше шоу відбудеться у супроводі музичного бенду та балету “А6”!

Концерт туру “Ваша мати їде гуляти”

Це буде весело та незабутньо! Адже трошки Солохи живе у кожній справжній жінці - дружині, сестрі, донці чи навіть бабусі! Поєднання традицій і сучасності, дрібка гумору та українського темпераменту, і ви отримаєте незрівнянне задоволення від нашого концерту! Родзинкою артистки став традиційний головний убір - фірмова хустка Солохи!

Щоб потрапити на концерт СолоХа в Калинівці, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Вінниці шукайте  на нашому сайті.

Куди піти в Калинівці? На концерт СолоХа!

  1. Справжнє народне шоу
  2. Непідробна українська жіночність
  3. Щирі та веселі композиції

СолоХа пісні:

  • "Зирка Инстаграм"
  • "Бутон"
  • "Ваша мати"
  • "Василь"
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код